CL-Buducnost_djece-1410x300-v4

Zašto koristiti dodatke prehrani?

Uslijed suvremene obrade tla i procesiranja prehrambenih namirnica, kvaliteta i sadržaj nutrijenata u današnjoj hrani ozbiljno su narušeni.

U svojoj klinici, kao pedijatar homeopat, dugi niz godina nastojao sam razumjeti što doprinosi očuvanju zdravlja djece. Isto tako proučavao sam što uzrokuje, a što prevenira odnosno liječi bolesna stanja djeteta.
Pažljivo odabrana prehrana, u godinama kada djeca rastu i razvijaju se, temelj su dobrog zdravlja. Na fizičkoj razini to znači zdrava prehrana i dodaci prehrani, kako bi se nadoknadilo ono što nismo dobili iz hrane.

Uslijed suvremene obrade tla i procesiranja prehrambenih namirnica, kvaliteta i sadržaj nutrijenata u današnjoj hrani ozbiljno su narušeni, što može rezultirati smanjenim unosom hranjivih tvari u prehrani. Negativan učinak na zdravlje ima i veliki porast koncentracije kemijskih tvari, toksičnih metala, plinova i drugih zagađivača u okolišu. Djeca često ne dobivaju dovoljno nutrijenata putem hrane, a pri tom zagađenje okoliša dramatično povećava potrebe za hranjivim tvarima.

Dijete koje ne dobiva dostatnu količinu vitamina, minerala i esencijalnih masnih kiselina putem prehrane ili suplementacije, više je podložno različitim bolestima.

CL-Buducnost_djece-1280x720

Liniju ChildLife dodataka prehrani razvio sam upravo radi potrebe da povećam svijesnost o deficitu esencijalnih nutrijenata i posljedicama koje zbog toga nastaju i sa željom da svi neophodni sastojci budu formulirani sa okusima koje će djeca voljeti. Tijelo i mozak koji se kod djeteta razviju u djetinjstvu temelj su njegova daljnjeg života.

Nadam se da će proizvodi ChildLife imati važnu ulogu u razvoju, rastu i očuvanju zdravlja i Vašeg djeteta!

dr-clarke-sig

Naše temeljne vrijednosti

CL-Kvaliteta
CL-Integitet
CL-Efikasnost

“Samo zdravo jesti i piti puno čiste vode nije dovoljno u današnjem svijetu. ChildLife Essentials® nudi sve važne vitamine, minerale i antioksidanse… kako bi djeci pružili dodatnu podršku i zaštitu koja je potrebna njihovom umu i imunološkom sustavu u razvoju.”

 ~ Dr. Murray Clarke

Copyright @ childlife.hr | Sva prava pridržana